Vsebina košare

Kontakt

TISKARNA

prodaja@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 16:00
01 47 20 460
Dunajska cesta 48

KOPIRNICI

kopirnica@birografikabori.si
PON - PET: od 07:00 do 19:00
SOB in NED: ZAPRTO
01 47 20 440
Dunajska cesta 48
info.dunajska105@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 15:45
SOB in NED: ZAPRTO
01 56 59 130
Dunajska cesta 105

UPRAVA

info@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 16:00
01 47 20 410
Linhartova cesta 1
Informacije podjetja

Darilni program

Nadaljuj
Darila za posebne dogodke
Darila za posebne dogodke
Nadaljuj
Koledarji
Koledarji
Nadaljuj
Darilne vrečke
Darilne vrečke
Nadaljuj
Vrečke za steklenice
Vrečke za steklenice
Nadaljuj
Vabila, voščilnice in darilni boni
Vabila, voščilnice in darilni boni
Nadaljuj
Rokovniki
Rokovniki

DARILNI PROGRAM


 

Obdarujte vaše poslovne partnerje s svojim lastnim darilnim programom ter naredite profesionalni vtis vašega podjetja

Obdarujte in navdušite svoje stranke in poslovne partnerje, udeležence vaših seminarjev in predavanj, ter ostale, z dizajnersko brezhibno oblikovanimi in visoko kakovostno izdelanimi tiskovinami darilnega programa, ki vam ga ponujamo v naši spletni aplikaciji.

Tiskovine darilnega programa vas pri vaših strankah predstavijo kot profesionalno in domiselno ter razvojno naravnano podjetje.

V Birografiki BORI vam lahko uresničimo vaše želje po ekskluzivnem in profesionalnem nastopu vašega podjetja na trgu, saj vam z oblikovalskimi idejami, vrhunskimi digitalnimi in ofsetnimi tiskarskimi stroji omogočamo optimalno izdelavo vašega darilnega programa.

 

Uporaba oblikovanja darilnega programa

Lasten in atraktiven darilni program je klasičen način, da pritegnete pozornost pri vaših strankah in okrepite svoj komercialno - komunikacijski kanal.

Elementi darilnega programa, kot so:koledarji, rokovniki, darilne vrečke itd., morajo predstavljati vaše podjetje, njegove prioritete in vrednote.

 

Personalizacija darilnega programa

V Birografiki BORI vam omogočamo tekstovno in slikovno personalizacijo vseh tiskovin darilnega programa, s katero lahko še dodatno povečate sporočilno učinkovitost podajanja vaših informacij, ki so navedene na posameznih elementih darilnega programa.

 

Umestitev za pridobivanje novih strank

Artikli darilnega programa, ki so privlačni za oko, se strateško umeščajo v celoto vaše celostne podobe.

Z njimi lahko zelo uspešno združimo njihovo funkcionalno ter estetsko sporočilno vrednost.

Potencialne stranke, ki jih boste z vašim darilnim programom obdarili, bodo nad široko paleto izdelkov darilnega programa zagotovo navdušene, sami pa si boste s tem v njihovih očeh dvigovali svoj poslovni ugled.

 

Privlačenje pozornosti z barvami

V Birografiki BORI vam z našimi visoko zmogljivimi, najsodobnejšimi tiskarskimi stroji zagotavljamo vrhunsko kvaliteto izdelave vseh tiskovin vašega darilnega programa.

Izkoristite lahko celoten potencial naše široke ponudbe digitalnega in ofsetnega tiska v kolorskih ter množici odtenkov Pantonskih barv, katere ustvarjajo njegovo privlačno podobo.

 

Natisnite svoj darilni program

Izberite želeno tiskovino darilnega programa, določite naklado in način tiska, ki je opredeljen z izborom barv, definirajte material, ter eventualne že vnaprej določene posebnosti.

Glede na vnesene parametre naš konfigurator samodejno vidno posodablja ceno izdelave posameznega artikla darilnega programa .

 

 

 

 

NAROČANJE ETIKET


 

Priprava datotek

Za pripravo datotek se držite postopkov, ki so opisani v rubriki priprava datotek.

Izbira materiala

Pri izbiri materiala morate vedeti, da se odločate med funkcionalnostjo in estetiko, ki je velikokrat definirana v vaši celostni podobi.

Običajno v takih primerih damo prednost estetiki, funkcionalnost materiala pa je drugotnega pomena.

Vsekakor moramo pri izbiri materiala upoštevati vse fizikalne lastnosti materiala, ki so nujno potrebne za doseganje optimalne funkcionalnosti izbranega artikla.

Izdelava darilnega programa

V Birografiki BORI vam bomo vaše izbrane tiskovine darilnega programa stiskali na najsodobnejših digitalnih in ofsetnih tiskarskih strojih, ki ustvarjajo vrhunsko kvaliteto tiska in nam omogočajo doseganje točno definirane barvitosti, katero predpisuje ISO standard.

Izdelane tiskovine darilnega programa zapakiramo v ustrezno embalažo in vam jih pošljemo na vaš želeni naslov.