Vsebina košare

Kontakt

TISKARNA

prodaja@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 16:00
01 47 20 460
Dunajska cesta 48

KOPIRNICI

kopirnica@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 17:00
SOB in NED: ZAPRTO
01 47 20 440
Dunajska cesta 48
info.dunajska105@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 15:45
SOB in NED: ZAPRTO
01 56 59 130
Dunajska cesta 105

UPRAVA

info@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 16:00
01 47 20 410
Linhartova cesta 1
Informacije podjetja

Promocijske tiskovine

Nadaljuj
Plakati
Plakati
Nadaljuj
Letaki
Letaki
Nadaljuj
Zgibanke
Zgibanke
Nadaljuj
Vstopnice
Vstopnice
Nadaljuj
Razglednice
Razglednice
Nadaljuj
Namizne zastavice
Namizne zastavice
Nadaljuj
Za gostince in hotelirje
Za gostince in hotelirje
Nadaljuj
Poličniki - Wobblerji
Poličniki - Wobblerji

PROMOCIJSKE TISKOVINE


 

Promocija vašega izdelka oziroma storitve je najbolj pomemben marketinški dejavnik, ki vpliva na uspešnost prodaje

Promocijske tiskovine, kot so plakati, letaki, zgibanke itd., predstavljajo veliko skupino tiskovin pod enotnim imenom merkantil. Za merkantil je značilno, da s temi tiskanimi produkti izvajamo promocijo posameznih izdelkov, storitev in uslug, oziroma jih uporabljamo v obvestilne namene pri oglaševanju posameznih dogodkov.

Promocijske tiskovine morajo biti dizajnersko brezhibno oblikovane, z izrazito sporočilno vrednostjo, s katero želimo doseči maksimalen promocijski učinek.

V Birografiki BORI vam lahko uresničimo vaše želje pri izdelavi promocijskih tiskovin, saj vam z oblikovalskimi idejami, vrhunskimi digitalnimi in ofsetnimi tiskarskimi stroji omogočamo njihovo optimalno izdelavo.

Umestitev promocijskih tiskovin

Promocijske tiskovine, ki so privlačne za oko se strateško umeščajo v celoto vaše marketinške akcije. S privlačnimi promocijskimi tiskovinami lahko zelo uspešno združimo njihovo funkcionalno vrednost ter estetsko sporočilno vrednost.

Potencialne stranke, ki jim boste predstavili lepo izdelane promocijske tiskovine, bodo nad njimi zagotovo navdušene, sami pa si boste s tem v njihovih očeh dvigovali svoj poslovni ugled.

Oblikovanje promocijskih tiskovin

V našem oblikovalskem studiu vam lahko oblikujemo vse vrste promocijskih tiskovin po najsodobnejših trendih grafičnega dizajna.

S tem vam bomo omogočili optimalno marketinško promocijo vaših izdelkov, oziroma storitev, ter s tem povečali njihovo dodano vrednost.

Privlačenje pozornosti z barvami

V Birografiki BORI vam z našimi visoko zmogljivimi, najsodobnejšimi tiskarskimi stroji zagotavljamo vrhunsko kvaliteto izdelave promocijskih tiskovin.

Izkoristite lahko celoten potencial naše široke ponudbe digitalnega in ofsetnega tiska v kolorskih ter množici odtenkov Pantonskih barv, katere ustvarjajo privlačno podobo promocijskih tiskovin.

Personalizacija poslovnih tiskovin

V Birografiki BORI vam omogočamo tekstovno in slikovno personalizacijo vaših promocijskih tiskovin, s katero lahko še dodatno povečate sporočilno učinkovitost podajanja vaših informacij, ki so navedene na promocijskih tiskovinah.

 

NAROČANJE POSLOVNIH TISKOVIN


 

Priprava datotek

Za pripravo datotek se držite postopkov, ki so opisani v rubriki priprava datotek.

Izbira materiala

Pri izbiri materiala morate vedeti, da se odločate med funkcionalnostjo in estetiko, ki je definirana s promocijo izdelka.

Običajno v takih primerih damo prednost estetiki, funkcionalnost materiala pa nam je drugotnega pomena.

Vsekakor moramo pri izbiri materiala upoštevati vse fizikalne lastnosti materiala, ki so nujno potrebne za doseganje optimalne funkcionalnosti izbrane promocijske tiskovine.

Izdelava poslovnih tiskovin

V Birografiki BORI vam vaše izbrane promocijske tiskovine stiskamo na najsodobnejših digitalnih in ofsetnih tiskarskih strojih, ki izdelujejo vrhunsko kvaliteto tiska in nam omogočajo doseganje točno definirane barvitosti, katero predpisuje ISO standard.

Stiskane promocijske tiskovine dodelamo, zapakiramo v ustrezno embalažo in vam jih pošljemo na vaš želeni naslov.