Vsebina košare

Kontakt

TISKARNA

prodaja@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 16:00
01 47 20 460
Dunajska cesta 48

KOPIRNICI

kopirnica@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 17:00
SOB in NED: ZAPRTO
01 47 20 440
Dunajska cesta 48
info.dunajska105@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 15:45
SOB in NED: ZAPRTO
01 56 59 130
Dunajska cesta 105

UPRAVA

info@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 16:00
01 47 20 410
Linhartova cesta 1
Informacije podjetja

Zgibanke

Nadaljuj
Zgibanke - Standard
Zgibanke - Standard
Nadaljuj
Zgibanke - 3D UV Lakiranje
Zgibanke - 3D UV Lakiranje
Nazaj

ZGIBANKA - ZLOŽENKA


 

Grafični produkt, ki je namenjen predstavitvi

Zgibanke so grafični produkt, ki ga dojemamo kot idealno sredstvo za podajanje raznovrstnih informacij, katere so namenjene predstavitvi, oziroma promociji vaših artiklov in uslug. 

Za večino zgibank velja pravilo časovnega zastaranja, zato moramo biti zelo natančni pri izdaji zgibank, saj bomo samo tako dosegli optimalen informativni namen zgibank in s tem upravičili nastale stroške njihove izdelave.

 

Oblikovanje zgibanke

V Birografiki BORI vam nudimo celostno oblikovalsko rešitev, katera bazira na prepoznavanju vaših želja in funkcionalni vrednosti dizajniranja zgibank, ki temelji na visoko strokovno usposobljenih oblikovalcih, novih marketinško oblikovalskih dognanjih in najnovejši tiskarski tehnologiji.

V Birografiki BORI vam lahko uresničimo vaše želje po ekskluzivnem in profesionalnem podajanju vaših informacij, saj z našimi oblikovalskimi idejami, kvalitetnim tiskom,  ki nam ga zagotavljajo najsodobnejši digitalni, oziroma ofsetni tiskarski stroji, omogočamo optimalno funkcionalno predstavitev vaših izdelkov, oziroma storitve.

Tisk zgibank

V Birografiki BORI vam bomo zgibanke stiskali na najsodobnejših digitalnih oziroma ofsetnih tiskarskih strojih. Katero tehniko tiska uporabiti, je odvisno predvsem od  količine zgibank, želenih barv, vrste materiala, ter želenega roka izdelave.

Naši oblikovalci, komercialisti in tehnologi bodo zagotovo našli najbolj optimalno rešitev izdelave zgibank, ki bo zadovoljila vaša pričakovanja in predstavljala optimalen cenovni razpon.

 

Žlebljenje zgibank

Vse papirje in kartone, debelejše od 170 gr /m2, moramo zaradi zagotavljanja lepšega videza prepogiba dodatno žlebiti, saj le tako lahko dosežemo, da se material v fazi strojnega zgibanja ne bi strukturno poškodoval.

Personalizacija zgibank

V Birografiki BORI vam omogočamo tekstovno in slikovno personalizacijo vaših zgibank, s čimer lahko še dodatno povečate sporočilno učinkovitost podajanja vaših informacij, navedenih na zgibankah.

 

Material zgibank

Za izdelavo zgibank uporabljamo vse  materiale, ki se lahko tiskajo v digitalnem oziroma ofsetnem tisku. Izbiro materiala prepuščamo željam stranke, oziroma stranki svetujemo pri izboru materiala glede na vrsto, namembnost in sporočilno vrednost zgibank.

Optimalen izbor materiala in tehnike tiska, predstavlja osnovni element izdelave zgibank in mnogokrat definira glavnino stroška njihove izdelave.NAČIN ZGIBANJA

Optimalen izbor materiala in tehnike tiska, predstavlja osnovni element izdelave zgibank in mnogokrat definira glavnino stroška njihove izdelave.


 

 

Enoji V zgib je najpreprostejša oblika zgibanja. Pri njem se list enkrat prepogne po sredini. Ta zgib bo vaše tiskane predloge spremenil v zgibanke različnih formatov ter s tem povečal njihovo funkcionalnost.

 

 

Dvojni Z zgib je zgib, ki bo tiskane predloge spremenil v zgibanko, kjer lahko vaše podatke predstavite na šestih straneh. Pri tem zgibu preklop teče v nasprotni smeri od prejšnjega.

 

 

Dvojni C zgib je zgib, ki bo tiskane predloge spremenil v zgibanko, kjer lahko vaše podatke predstavite na šestih straneh. Pri tem zgibu so posamezne stranice ovite okoli ene strani, brez kakršnekoli spremembe smeri.

 

 

Okenski zgib bo tiskane predloge spremenil v zgibanko, kjer lahko vaše podatke predstavite na šestih straneh. Okenski zgib je svoje ime dobil v podobnosti z dvokrilnimi okni, oziroma vrati. Obe zunanji strani sta prepognjeni v sredino, ne da bi se prekrivali. To vrsto zgibanja nekateri poimenujejo tudi oltarni gib.