Vsebina košare

Kontakt

TISKARNA

prodaja@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 16:00
01 47 20 460
Dunajska cesta 48

KOPIRNICI

kopirnica@birografikabori.si
PON - PET: od 07:00 do 19:00
SOB in NED: ZAPRTO
01 47 20 440
Dunajska cesta 48
info.dunajska105@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 15:45
SOB in NED: ZAPRTO
01 56 59 130
Dunajska cesta 105

UPRAVA

info@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 16:00
01 47 20 410
Linhartova cesta 1
Informacije podjetja

Talna stojala

3
Izračun
Talno stojalo ECO
Talno stojalo ECO
Izračun
Talno stojalo BOX
Talno stojalo BOX
Izračun
Talno stojalo PREMIUM
Talno stojalo PREMIUM

TALNA STOJALA


 

Talna stojala so inovativna in okolju prijazna rešitev za razstavne prostore, trgovine, dogodke in promocije.

Izdelana so iz trpežnega kartona, ki je lahko recikliran, kar omogoča trajnostno uporabo in zmanjšuje negativni vpliv na okolje.

Ta vrsta stojal je lahka in enostavna za transport, saj se lahko zloži in sestavi brez potrebe po posebnih orodjih ali strokovnem znanju. To omogoča hitro postavitev in razstavljanje stojal, kar je še posebej koristno na dogodkih, kjer je potrebno hitro prilagajanje razstavnega prostora ali promocijskega materiala.

Kartonska talna stojala so prilagodljiva glede na potrebe in želje uporabnika. Lahko se oblikujejo v različne velikosti, oblike in dizajne, kar omogoča ustvarjanje unikatnih in privlačnih stojal, ki pritegnejo pozornost strank. Poleg tega je možno tudi tiskanje logotipov, grafik in sporočil, kar omogoča dodatno promocijo blagovne znamke ali izdelka.

Kljub svoji lahkosti in okolju prijazni naravi so kartonska talna stojala presenetljivo trpežna in stabilna. Z ustrezno konstrukcijo in kakovostnimi materiali lahko zdržijo težo različnih izdelkov ali promocijskega gradiva ter zagotavljajo varno in privlačno predstavitev.

Skupaj z vsemi temi prednostmi so kartonska talna stojala tudi cenovno ugodna možnost v primerjavi z drugimi vrstami stojal. Zmanjšujejo stroške postavitve razstavnega prostora ali promocije, hkrati pa omogočajo trajnostno in odgovorno ravnanje z okoljem.

V skladu z nenehnimi prizadevanji za trajnostno in inovativno poslovanje postajajo kartonska talna stojala vse bolj priljubljena izbira med podjetji in organizacijami, ki želijo doseči učinkovito in privlačno predstavitev svojih

Zakaj izbrati naša kartonska talna stojala?

Izberite naša kartonska talna stojala za učinkovito predstavitev vaših izdelkov. Z našo zavezo kakovosti, trajnosti in estetiki zagotavljamo, da boste prejeli izdelek, ki ne samo izpolnjuje, ampak presega vaša pričakovanja. Povečajte svojo prodajo in okrepite svojo blagovno znamko z našimi elegantnimi, funkcionalnimi in okolju prijaznimi kartonskimi talnimi stojali.

Lastnosti in prednosti


Visoka Prilagodljivost:

Naša kartonska talna stojala lahko prilagodite s poljubnim tiskom, logotipom ali sporočilom, kar omogoča popolno uskladitev z vašo blagovno znamko ali promocijsko kampanjo.

Enostavna Montaža:
Zasnovana za hitro in preprosto postavitev brez potrebe po orodjih. To omogoča hitro reakcijo na promocijske potrebe in enostavno prestavljanje.

Eko-Prijazna Rešitev:
Izdelana iz recikliranega kartona, ta stojala ne le podpirajo vašo zeleno miselnost, ampak so tudi popolnoma reciklabilna, kar zmanjšuje vaš okoljski odtis.

Večnamenska Uporaba:
Idealna za predstavitev različnih izdelkov, od knjig, brošur, do elektronike in kozmetike. Njihova vsestranskost omogoča uporabo v širokem spektru industrijskih sektorjev.

Privlačen Dizajn:
S sodobnim in privlačnim videzom naša kartonska talna stojala pritegnejo pozornost in povečajo zanimanje potencialnih kupcev.


 

TALNA STOJALA ECO


 

 

 

 

 

 

TALNA STOJALA BOX


 

 

 

 

 

 

TALNA STOJALA PREMIUM