Vsebina košare

Kontakt

TISKARNA

prodaja@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 16:00
01 47 20 460
Dunajska cesta 48

KOPIRNICI

kopirnica@birografikabori.si
PON - PET: od 07:00 do 19:00
SOB in NED: ZAPRTO
01 47 20 440
Dunajska cesta 48
info.dunajska105@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 15:45
SOB in NED: ZAPRTO
01 56 59 130
Dunajska cesta 105

UPRAVA

info@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 16:00
01 47 20 410
Linhartova cesta 1
Informacije podjetja

Samolepilne folije: One Way Vision

2
Izračun
Samolepilna print folija / One-Way Vision: Monomer PVC, 1 letna
Samolepilna print folija / One-Way Vision:
Monomer PVC, 1 letna
Izračun
Samolepilna print folija / One-Way Vision: Polymer PVC, 2 letna
Samolepilna print folija / One-Way Vision:
Polymer PVC, 2 letna

ONE WAY VISION FOLIJE


 

Nekaj o ONE WAY VISION folijah...

»One way vision« folije so namenjene za kratkoročno in dolgoročno apliciranje na steklene površine, kjer želimo ohraniti svetlobno osvetlitev prostora. Luknjičasta perforirana  struktura »one way vision« folij prepušča svetlobo, tako da lahko opazovalec na notranji  strani ( črna barva ) steklene površine vidi skozi njo, medtem ko zunanja potiskana stran  ( bela barva ) enostranske folije, ki je tudi nosilec reklamnega sporočila, preprečuje pogled v notranjost.

Glede na njihovo enostavno funkcionalnost jih masovno uporabljamo v reklamne namene, na steklenih površinah tako odprtih kot zaprtih prostorov, za zunanjo in notranjo dekoracijo, označevanje itd …

»One way vision« folije se izredno lepo lepijo na stekla izložb, stekla avtomobilskih oken, ter na vseh ostalih steklenih površinah, kjer želimo združiti njeno  sporočilno komponento in funkcionalno vrednost. 

Polimerna osnova »one way vision« folije jim daje elastičnost, ki je nujno potrebna za optimalno apliciranje, prav tako pa jim tudi zagotavlja podlago za visoko kvaliteten tisk, ki ga lahko izvajamo na vseh digitalnih strojih z eko-solventno, solventno, lateks, oziroma UV tehnologijo.

Pomembno je tudi dejstvo, da vse »one way vision« folije lahko laminiramo in s tem še dodatno polepšamo izgled odtisa ter povečamo njihovo odpornost na razne mehanske poškodbe.

Na voljo imamo dva kakovostna razreda »one way vision« folij, ki se med seboj ločita po namenu ter časovni komponenti uporabnosti.

 

Monomerne »one way vision« folije

To so »one way vision« folije, ki so namenjene za kratkoročno in srednjeročno apliciranje na steklene površine v zaprtih prostorih za obdobje do enega leta. So cenovno ugodnejše, kljub temu pa dosegajo izjemne rezultate pri tisku z visoko ločljivostjo na vseh digitalnih tehnikah tiska, kot so: eko-solvent, solvent, latex, UV digitalni tisk.

 

Polimerne one way vision folije

To so »one way vision« folije, ki so namenjene za srednjeročno in dolgoročno apliciranje v časovnem obdobju do dveh let. Predvsem se uporabljajo za polepitev  reklamnih sporočil na steklih avtomobilov, avtobusov, kombijev, itd. ter ostalih zunanjih steklenih konstrukcijah. Odlikuje jih izjemno kvaliteten in barvit iztis na vseh digitalnih tehnikah tiska, kot so: eko-solvent, solvent, latex, UV digitalni tisk.