Vsebina košare

Kontakt

TISKARNA

prodaja@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 16:00
01 47 20 460
Dunajska cesta 48

KOPIRNICI

kopirnica@birografikabori.si
PON - PET: od 07:00 do 19:00
SOB in NED: ZAPRTO
01 47 20 440
Dunajska cesta 48
info.dunajska105@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 15:45
SOB in NED: ZAPRTO
01 56 59 130
Dunajska cesta 105

UPRAVA

info@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 16:00
01 47 20 410
Linhartova cesta 1
Informacije podjetja

Samolepilne folije: prozorne

2
Izračun
Samolepilna print folija / prozorna: Monomer PVC, 4 letna
Samolepilna print folija / prozorna:
Monomer PVC, 4 letna
Izračun
Samolepilna print folija / prozorna: Polymer PVC, 7 letna
Samolepilna print folija / prozorna:
Polymer PVC, 7 letna

SAMOLEPILNE PROZORNE FOLIJE


 

Nekaj o prozornih folijah...

Samolepilne prozorne folije so namenjene za kratkoročno in dolgoročno apliciranje na steklenih ravnih in zakrivljenih površinah.

Glede na njihovo enostavno funkcionalnost jih masovno uporabljamo v reklamne namene, tako v odprtih kot zaprtih prostorih, za zunanjo in notranjo dekoracijo izložbenih oken in ostalih reklamnih konstrukcij.

Samolepilne prozorne folije se izredno lepo  lepijo na vse vrste podlag, kot so: steklo, akrilno steklo, keramika in ostali neporozni materiali.

Njihova polimerna osnova jim daje elastičnost, ki je nujno potrebna za optimalno apliciranje, prav tako pa jim tudi zagotavlja podlago za visoko kvaliteten tisk, ki ga lahko izvajamo na vseh digitalnih strojih z eko-solventno, solventno, lateks, oziroma UV tehnologijo.

Na voljo imamo dva kakovostna razreda samolepilnih prozornih folij, ki se med seboj ločita po namenu, časovni komponenti uporabnosti, ter lokaciji apliciranja.

 

Monomerne prozorne folije

To so samolepilne prozorne folije, ki so namenjene za kratkoročno in srednjeročno oglaševanje na zaprtih steklenih površinah. So cenovno ugodnejše, kljub temu pa dosegajo izjemne rezultate pri tisku z visoko ločljivostjo na vseh digitalnih tehnikah tiska, kot so: eko-solvent, solvent, latex, UV digitalni tisk.

 

Polimerne prozorne folije

To so samolepilne prozorne folije, ki so namenjene za srednjeročno in dolgoročno oglaševanje na ravnih, zakrivljenih in rahlo valovitih površinah. Predvsem se uporabljajo za apliciranje reklamnih sporočil na steklene površine zunanjih reklamnih konstrukcij. Odlikuje jih izjemno kvaliteten in barvit iztis na vseh digitalnih tehnikah tiska, kot so: eko-solvent, solvent, latex, UV digitalni tisk.