Vsebina košare

Kontakt

TISKARNA

prodaja@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 16:00
01 47 20 460
Dunajska cesta 48

KOPIRNICI

kopirnica@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 17:00
SOB in NED: ZAPRTO
01 47 20 440
Dunajska cesta 48
info.dunajska105@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 15:45
SOB in NED: ZAPRTO
01 56 59 130
Dunajska cesta 105

UPRAVA

info@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 16:00
01 47 20 410
Linhartova cesta 1
Informacije podjetja

Samolepilne folije: bele

2
Izračun
Samolepilna print folija / bela: Monomer PVC, 4 letna
Samolepilna print folija / bela:
Monomer PVC, 4 letna
Izračun
Samolepilna print folija / bela: Polymer PVC, 7 letna
Samolepilna print folija / bela:
Polymer PVC, 7 letna

BELE FOLIJE


 

Nekaj o folijah...

Bele mat in sijaj folije  so namenjene za kratkoročno in dolgoročno apliciranje na ravnih in zakrivljenih površinah.

Glede na njihovo enostavno funkcionalnost jih masovno uporabljamo v reklamne namene, tako v odprtih kot zaprtih prostorih, za zunanjo in notranjo dekoracijo, označevanje komunikacijskih poti itd …

Bele folije se izredno lepo  lepijo na vse vrste podlag, kot so: steklo, akrilno steklo, keramika in ostali neporozni materiali.

Njihova polimerna osnova jim daje elastičnost, ki je nujno potrebna za optimalno apliciranje, prav tako pa jim tudi zagotavlja podlago za visoko kvaliteten tisk, ki ga lahko izvajamo na vseh digitalnih strojih z eko-solventno, solventno, lateks, oziroma UV tehnologijo.

Pomembno je tudi dejstvo, da vse folije lahko laminiramo in s tem še dodatno polepšamo izgled odtisa ter povečamo njihovo odpornost na razne mehanske poškodbe.

Na voljo imamo dva kakovostna razreda belih folij, ki se med seboj ločita po namenu, časovni komponenti uporabnosti, ter lokaciji apliciranja

 

Monomerne folije

To so bele folije, ki so namenjene za kratkoročno in srednjeročno oglaševanje v zaprtih prostorih. So cenovno ugodnejše, kljub temu pa dosegajo izjemne rezultate pri tisku z visoko ločljivostjo na vseh digitalnih tehnikah tiska, kot so: eco-solvent, solvent, latex, UV digitalni tisk.

 

Polimerne folije

To so bele folije, ki so namenjene za srednjeročno in dolgoročno oglaševanje na ravnih, zakrivljenih in rahlo valovitih površinah. Predvsem se uporabljajo za apliciranje reklamnih sporočil na avtobuse, tovornjake, kombije ter ostale zunanje reklamne konstrukcije. Odlikuje jih izjemno kvaliteten in barvit iztis na vseh digitalnih tehnikah tiska, kot so: eco-solvent, solvent, latex, UV digitalni tisk.