Vsebina košare

Kontakt

TISKARNA

prodaja@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 16:00
01 47 20 460
Dunajska cesta 48

KOPIRNICI

kopirnica@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 17:00
SOB in NED: ZAPRTO
01 47 20 440
Dunajska cesta 48
info.dunajska105@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 15:45
SOB in NED: ZAPRTO
01 56 59 130
Dunajska cesta 105

UPRAVA

info@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 16:00
01 47 20 410
Linhartova cesta 1
Informacije podjetja

Foto - Akrilno steklo

4
Izračun
Perspex® pleksi steklo - belo: 3 mm
Perspex® pleksi steklo - belo:
3 mm
Izračun
Perspex® pleksi steklo - belo: 5 mm
Perspex® pleksi steklo - belo:
5 mm
Izračun
Perspex® pleksi steklo - prozorno: 3 mm
Perspex® pleksi steklo - prozorno:
3 mm
Izračun
Perspex® pleksi steklo - prozorno: 5 mm
Perspex® pleksi steklo - prozorno:
5 mm

DIREKTNI TISK NA SINTETIČNE MATERIALE

Navdušite svoje stranke in poslovne partnerje, ter udeležence vaših seminarjev in predavanj z dizajnersko brezhibno oblikovanimi in visoko kakovostno izdelanimi prosto stoječimi panoji, ter oglasnimi tablami z vašo sporočilno vsebino.

Tovrstni izdelki vas predstavijo kot profesionalno in domiselno ter razvojno naravnano podjetje, ki za svojo promocijo in sporočilno vrednost izkorišča najsodobnejše promocijske kanale, med katere spadajo tudi izdelki iz sintetičnih materialov.

Njihova funkcionalna vrednost je neizmerna, saj nam omogočajo v kombinaciji z digitalno UV ali LED tehnologijo tiska ter CNC izrezovalnimi stroji natančno moduliranje in s tem možnost dekoracije prostorov, namenjenih oglaševanju naših izdelkov oziroma storitev.

V Birografiki BORI vam lahko uresničimo vaše želje po ekskluzivnem in profesionalnem nastopu, saj vam z našimi oblikovalskimi idejami in vrhunsko digitalno strojno opremo omogočamo optimalno funkcionalno marketinško predstavitev.

Postavitev panojev, ki so privlačni za oko in se strateško umeščajo v prostor, je lahko temelj vaše marketinške predstavitve. S privlačnimi motivi, ki se celovito umeščajo v reklami prostor, lahko zelo uspešno združimo njihovo funkcionalno vrednost ter estetsko sporočilno kategorijo.

Potencialne stranke, ki jim boste podali lepo izdelane tovrstne artikle bodo sigurno navdušene nad njimi, sami pa si boste s tem v njihovih očeh dvigovali svoj poslovni ugled.  

Direktni tisk na sintetične materiale z UV oziroma LED digitalnimi stroji in njihovo izrezovanje po konturi slike z najsodobnejšimi CNC izrezovalniki nam omogoča cenovno konkurenčno izdelavo tovrstnih artiklov, kar predstavlja povsem novo dimenzijo v modernem načinu oglaševanja, saj s tem zmanšujemo stroške oglaševalskih akcij in s tem povečujemo njihovo učinkovitost.