Vsebina košare

Kontakt

TISKARNA

prodaja@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 16:00
01 47 20 460
Dunajska cesta 48

KOPIRNICI

kopirnica@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 17:00
SOB in NED: ZAPRTO
01 47 20 440
Dunajska cesta 48
info.dunajska105@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 15:45
SOB in NED: ZAPRTO
01 56 59 130
Dunajska cesta 105

UPRAVA

info@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 16:00
01 47 20 410
Linhartova cesta 1
Informacije podjetja

Samolepilne folije: talne, pohodne

2
Izračun
Talna print folija / Indoor: Monomer PVC, 6 mesečna
Talna print folija / Indoor:
Monomer PVC, 6 mesečna
Izračun
Talna print folija / Outdoor: Polymer PVC, 6 mesečna
Talna print folija / Outdoor:
Polymer PVC, 6 mesečna

SAMOLEPILNE TALNE IN POHODNE FOLIJE


 

Nekaj o talnih in pohodnih folijah...

Samolepilne talne pohodne folije so namenjene za označevanje pohodnih poti na sejmih, letališčih, postajah, bankah, itd., uporabljajo pa se lahko tudi za  usmerjanje kupcev v trgovskih centrih. 

Glede na njihovo enostavno funkcionalnost jih masovno uporabljamo v reklamne namene in za notranjo dekoracijo, pri zunanji uporabi pa so nepogrešljive pri označevanju komunikacijskih poti.

Samolepilne talne pohodne folije se  lepo  lepijo na vse vrste podlag, kot so: keramika, asfalt, parket, epoxi in ostali neporozni materiali.

Njihova polimerna osnova jim daje elastičnost, ki je nujno potrebna za optimalno apliciranje, prav tako pa jim tudi zagotavlja podlago za visoko kvaliteten tisk, ki ga lahko izvajamo na vseh digitalnih strojih z eko-solventno, solventno, lateks, oziroma UV tehnologijo.

Pomembno je tudi dejstvo, da je priporočljiva obdelava samolepilnih talnih pohodnih folij s proti zdrsno laminacijo, katera omogoča nemoteno funkcionalno pohodnost. S  proti zdrsno laminacijo tudi povečujemo odpornost na različne mehanske poškodbe, katere se lahko pojavijo zaradi fizikalnega delovanja zunanjih dejavnikov, oziroma čiščenja tal.

Na voljo imamo dva kakovostna razreda samolepilnih talnih pohodnih folij, ki se med seboj ločita samo po prostorski in časovni uporabnosti.

 

Monomerne talne print folije / Indoor

To so samolepilne talne pohodne folije, ki so namenjene za kratkoročno in srednjeročno oglaševanje v zaprtih prostorih. So cenovno ugodnejše, kljub temu pa dosegajo izjemne rezultate pri tisku z visoko ločljivostjo na vseh digitalnih tehnikah tiska, kot so: eko-solvent, solvent, latex, UV digitalni tisk.

 

Polimerne talne print folije/Outdoor

To so samolepilne talne pohodne folije, ki so namenjene za srednjeročno in dolgoročno oglaševanje v odprtih prostorih, predvsem pa se uporabljajo za označevanje  komunikacijskih poti, ki so podvržene zunanjim vremenskim vplivom in veliki frekvenci obrabe.  Odlikuje jih izjemno kvaliteten in barvit iztis na vseh digitalnih tehnikah tiska, kot so: eko-solvent, solvent, latex, UV digitalni tisk.