Vsebina košare

Kontakt

TISKARNA

prodaja@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 16:00
01 47 20 460
Dunajska cesta 48

KOPIRNICI

kopirnica@birografikabori.si
PON - PET: od 07:00 do 19:00
SOB in NED: ZAPRTO
01 47 20 440
Dunajska cesta 48
info.dunajska105@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 15:45
SOB in NED: ZAPRTO
01 56 59 130
Dunajska cesta 105

UPRAVA

info@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 16:00
01 47 20 410
Linhartova cesta 1
Informacije podjetja

Blokec z magnetom - VELIKA NOČ - PIRHI

Magnet z vgrajenim papirnatim blokom za beleženje predstavlja praktično in estetsko dovršeno rešitev za vsakodnevno organizacijo in zapisovanje pomembnih opomnikov. Ta inovativni pripomoček združuje funkcionalnost močnega magneta, ki se brez težav pritrdi na hladilnik ali katero koli kovinsko površino, s priročnostjo blokca za zapiske, kar omogoča, da so vaši pomembni zapiski vedno na vidnem in dostopnem mestu.Oblika magnetnega blokca je prilagodljiva in se lahko prilagodi za različne priložnosti, kot so posebni dogodki, tematski dnevi, poslovne prezentacije, ali pa služi kot osebno ali poslovno darilo. To mu daje dodatno vrednost, saj se lahko vizualno uskladi z namenom uporabe ali specifičnim okusom posameznika.Poleg praktične uporabe je ta magnet z blokom za zapiske tudi izvrsten način za dodajanje osebnega pečata vašemu domu ali delovnemu prostoru. Lahko služi kot nosilec sporočil za družinske člane ali kot orodje za povečanje produktivnosti pri delu, hkrati pa ohranja eleganco in stil.Ta magnetni blok za beleženje je idealen za vse, ki cenijo organizacijo in ustvarjalnost, saj združuje funkcionalnost z možnostjo personalizacije, kar zagotavlja, da bo tako uporaben kot privlačen dodatek v katerem koli okolju.

Format:

Blokec z magnetom - VELIKA NOČ - PIRHI

Dobavitelj:

Format

W= max. 60 mm

L= max. 110 mm

Izkoristek materiala je lahko optimalnejši! Optimiziraj!
L= 110 mm
W= 60 mm

Širina (W): mm

Dolžina (L): mm

Količina: kos

Površina: m2

Izberite količino / naklado

Termin izdelave

Predvidena dostava po pošti:

Povzetek

Naklada:
Cena na kos:
Neto:
0
Davek:
0
22
Teža:
kg
Poštnina:
0,00

Predvidena dostava

Magnet z vgrajenim papirnatim blokom za beleženje predstavlja praktično in estetsko dovršeno rešitev za vsakodnevno organizacijo in zapisovanje pomembnih opomnikov. Ta inovativni pripomoček združuje funkcionalnost močnega magneta, ki se brez težav pritrdi na hladilnik ali katero koli kovinsko površino, s priročnostjo blokca za zapiske, kar omogoča, da so vaši pomembni zapiski vedno na vidnem in dostopnem mestu.

Oblika magnetnega blokca je prilagodljiva in se lahko prilagodi za različne priložnosti, kot so posebni dogodki, tematski dnevi, poslovne prezentacije, ali pa služi kot osebno ali poslovno darilo. To mu daje dodatno vrednost, saj se lahko vizualno uskladi z namenom uporabe ali specifičnim okusom posameznika.

Poleg praktične uporabe je ta magnet z blokom za zapiske tudi izvrsten način za dodajanje osebnega pečata vašemu domu ali delovnemu prostoru. Lahko služi kot nosilec sporočil za družinske člane ali kot orodje za povečanje produktivnosti pri delu, hkrati pa ohranja eleganco in stil.

Ta magnetni blok za beleženje je idealen za vse, ki cenijo organizacijo in ustvarjalnost, saj združuje funkcionalnost z možnostjo personalizacije, kar zagotavlja, da bo tako uporaben kot privlačen dodatek v katerem koli okolju.

Za kvaliteten tisk je pomembno tudi, da je vaša datoteka za tisk temu primerna.
Če datoteko za tisk pripravljate sami in s tem nimate izkušenj si lahko preberete navodila o pripravi datoteke za tisk.

PDF datoteko za tisk pripravite v grafičnih programih kot so InDesign, Illustrator, Quark X ali Corel Draw! Datoteko za tisk vedno pripravite na točen format (1:1), izjema so Jumbo plakati (1:10) in City light plakati (1:5).

V datoteki za tisk uporabljajte rasterske slike z zadostno resolucijo (dpi-dots per inch), in sicer za tisk poslovnih tiskovin minimalno od 250-300 dpi, pri tisku večjih formatov (XXL tisk) lahko uporabite tudi slike z resolucijo od 100 dpi naprej. Črna besedila oz. pisave manjše od 15 pt, kreirajte samo iz črne barve (C=0%, M=0%, Y=0%, K=100%), nikakor ne iz vseh štirih barv, ker lahko pri tisku pride do zamika barvne registracije. Velikost pisav naj ne bo manjša od 6 pt. Pisave, ki jih uporabljate v datoteki izvozite v PDF s funkcijo embedded fonts ali pa jih pretvorite v krivulje. Priporočamo, da datoteko shranite s standardom PDF: X3/2002. Vektorske črte oz. linije naj imajo minimalno debelino 0,25 pt oz. 0,1 mm.

Kadar tisk sega do roba porezave, je potrebno format datoteke povečati na vsako stran za 3 mm! V tem primeru design (barve, slike …) povlečite navzen od roba porezave!

Grafični elementi (pisave, logotipi ipd.) naj bodo od linije porezave odmaknjeni minimalno 3-5 mm ali več.

Datoteka za tisk naj vsebuje tudi oznake za porezavo (Crop Marks).

Vsi grafični elementi v datoteki za tisk (slike, barvne podlage, logotipi, pisave ...) naj bodo v CMYK barvnem prostoru, nikakor pa ne v RGB. Izjema so PANTONE barve, katerih tisk je možen le v offset tehniki, kjer se Pantone barva tiska kot dodatna barva. Pri shranjevanju datoteke uporabite nastavitev FOGRA39 (ISO Coated v2) za papirje in FOGRA47 (PSO Uncoated ISO12647) za nepremazne papirje. V kolikor bo datoteka poslana v RGB barvnem prostoru, lahko pride do barvnih razlik, za kar pa žal ne moremo odgovarjati! Priporočamo, da PDF datoteko kreirate oz. shranite s standardom PDF/X3:2002.

Prosimo, da pred pošiljanjem datoteke na naš strežnik še enkrat preverite skladnost datoteke za tisk, saj za napake, ki so posledica nepravilne priprave ne moremo prevzeti odgovornosti!

Ko naročilo zaključite, boste na vaš e-naslov prejeli povezavo do našega e-sistema, in geslo za dostop. Nato boste na naš e-sistem naložili želene datoteke za tisk.

Primer e-pošte z linkom in geslom:

EPOSTA ZA NALAGANJE DATOTEK

Opomba: Povezava za nalaganje datotek bo aktivna 1 dan. Če boste datoteko poslali kasneje oz. naslednji dan, nas kontaktirajte, da Vam jo pošljemo ponovno. V primeru kasnejšega oddajanja datotek imamo pravico do spremembe roka izdelave.

Datoteka za tisk potrebujemo v formatu PDF.

PDF datoteko za tisk pripravite v grafičnih programih kot so InDesign, Illustrator, Quark X ali Corel Draw! Datoteko za tisk vedno pripravite na točen format (1:1), izjema so Jumbo plakati (1:10) in City light plakati (1:5).

Nudimo naslednje načine plačila:

  • Plačilo po predračunu: takoj, ko boste naročilo oddali, vam spletna aplikacija avtomatsko po elektronski pošti pošlje predračun v PDF obliki (v priponki) s plačilnimi podatki. Plačilo lahko opravite preko spletne banke, na banki ali na pošti. Ko plačilo predračuna prispe na naš račun, steče postopek dobave v dogovorjenem roku.

  • Plačilo po povzetju: naročeno blago vam pošljemo po pošti (pošta Slovenije) in ob dostavi poravnate celoten znesek za naročeno blago. Stroške plačila po povzetju nosi naročnik blaga!

  • Plačilo z gotovino ob prevzemu: plačilo z gotovino ob prevzemu lahko opravite na sedežu podjetja v Ljubljani, kjer kupnino v celoti poravnate ob prevzemu blaga, med delovnim časom od pon-pet, med 8.00 in 16.00 uro ali po predhodnem dogovoru izven delovnega časa.

  • Plačilo s kreditno kartico: plačate lahko z MasterCard, Maestro, Visa, American Express ...