Vsebina košare

Kontakt

TISKARNA

prodaja@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 16:00
01 47 20 460
Dunajska cesta 48

KOPIRNICI

kopirnica@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 17:00
SOB in NED: ZAPRTO
01 47 20 440
Dunajska cesta 48
info.dunajska105@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 15:45
SOB in NED: ZAPRTO
01 56 59 130
Dunajska cesta 105

UPRAVA

info@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 16:00
01 47 20 410
Linhartova cesta 1
Informacije podjetja

Etikete na roli

Nadaljuj
Etikete na roli - Pravokotnik
Etikete na roli - Pravokotnik
Nadaljuj
Etikete na roli - Pravokotnik (L)
Etikete na roli - Pravokotnik (L)
Nadaljuj
Etikete na roli - Krog
Etikete na roli - Krog
Nadaljuj
Etikete na roli - Elipsa
Etikete na roli - Elipsa
Nadaljuj
Etikete na roli - Elipsa (L)
Etikete na roli - Elipsa (L)

ETIKETE NA ROLI


 

Estetsko oblikovane etikete so nepogrešljiv element pri promociji vaših izdelkov, naredijo jih prepoznavne, marketinško zanimive, ter močno povečujejo njihovo tržno vrednost.

Oblikovalsko domiselne, dizajnersko brezhibne in visoko kakovostno izdelane etikete, so največja reklama vašega izdelka, še posebno pa so pomembne pri reklamiranju in označevanju vinskih steklenic, sokov, steklene in ostale embalaže prehranskih izdelkov.

Lepe etikete bodo vaš izdelek že na prvi pogled ločile od konkurence, saj mu bodo dale privid posebnosti, ekskluzivnosti.

Privlačen dizajn in oblika etiket, kakovostna izdelava ter njihova sporočilna vrednost, so elementi, ki bodo dokazano vplivali na boljšo prodajo vaših artiklov in s tem na njihovo večjo dodano vrednost.

V Birografiki BORI vam lahko uresničimo želje po izdelavi ekskluzivnih etiket in s tem povezanim profesionalnim marketinškim nastopom pri promociji vašega izdelka na trgu, saj vam z oblikovalskimi idejami, vrhunskimi digitalnimi in ofsetnimi tiskarskimi stroji omogočamo optimalno izvedbo.

Umestitev etiket na roli

Etikete na roli, ki so privlačne za oko so strateški produkt, s katerim uspešno združimo funkcionalno vrednost vašega artikla in sporočilno noto modernega dizajna.

Potencialni kupci vaših artiklov z lično izdelanimi etiketami in pakiranih v funkcionalno embalažo, bodo nad njimi navdušeni, sami pa boste s tem dvigovali vrednost vašega artikla.

Privlačenje pozornosti z barvami

V Birografiki BORI vam z našimi visoko zmogljivimi, najsodobnejšimi tiskarskimi stroji zagotavljamo vrhunsko kvaliteto izdelave etiket.

Izkoristite lahko celoten potencial naše široke ponudbe digitalnega tiska in razreza, kateri omogoča optimalno izvedbo najbolj zahtevnih oblikovalskih idej.

Personalizacija etikete

V Birografiki BORI vam omogočamo tekstovno in slikovno personalizacijo etiket, s katero lahko še dodatno povečate sporočilno učinkovitost podajanja vaših informacij o dotičnem artiklu.

Natisnite svoje etikete

Izberite želeni tip etikete, ki je prikazan v spletnem okencu, definirajte količino in material, določite način tiska ter eventualne posebnosti pri dodelavi etiket, ki vam jih ponuja spletni portal.

Glede na vnesene parametre naš konfigurator samodejno vidno posodablja ceno izdelave vaših izbranih etiket.

 

NAROČANJE ETIKET


 

Priprava datotek

Za pripravo datotek se držite postopkov, ki so opisani v rubriki priprava datotek.

Izbira materiala

Pri izbiri materiala morate vedeti, da se odločate med funkcionalnostjo in estetiko, ki je velikokrat definirana v vaši celostni podobi.

Običajno v takih primerih damo prednost estetiki, funkcionalnost materiala pa je drugotnega pomena. Vsekakor moramo pri izbiri materiala upoštevati vse fizikalne lastnosti materiala, ki so nujno potrebne za doseganje optimalne funkcionalnosti etiket.

Izdelava etiket

V Birografiki BORI vam vaše izbrane etikete stiskamo na najsodobnejših digitalnih tiskarskih strojih, ki ustvarjajo vrhunsko kvaliteto tiska in nam omogočajo doseganje natančno definirane barvitosti, katero predpisuje ISO standard.

Prav tako vam vaše etikete konturno razrežemo z digitalnim CNC izrezovalnikom, ustrezno jih zapakiramo in pošljemo na vaš želeni naslov.