Vsebina košare

Kontakt

TISKARNA

prodaja@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 16:00
01 47 20 460
Dunajska cesta 48

KOPIRNICI

kopirnica@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 17:00
SOB in NED: ZAPRTO
01 47 20 440
Dunajska cesta 48
info.dunajska105@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 15:45
SOB in NED: ZAPRTO
01 56 59 130
Dunajska cesta 105

UPRAVA

info@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 16:00
01 47 20 410
Linhartova cesta 1
Informacije podjetja

Pomoč in podpora

Materiali za kopiranje in tisk

Nepremazni brezlesni in reciklirani papirji in kartoni
Nepremazni papirji v različnih belinah, visoko opaciteto in volumnom, s širokim naborom gramatur med 50 – 400 g/m2, z možnostjo pre-print in OCR izbire papirja zadostijo vsem vašim in okoljevarstvenim zahtevam. Primerni so tako za tisk celostnih grafičnih podob, časopisov, revij, kot za tisk farmacevtskih navodil, foto albumov in zahtevnih barvnih katalogov.

Premazni brezlesni in reciklirani papirji in kartoni
Večkratno obojestransko premazni gloss in matt papirji s širokom naborom gramatur med 80 – 400g/m2, različnimi belinami in različnimi volumni zadostijo vsem vašim in okoljevarstvenim zahtevam. Primerni so tako za tisk letakov, prospektov, revij, kot za tisk fotografskih knjig, katalogov muzejev in monografij.

Samolepilni papirji in samolepilne folije
Papirji v matt in gloss izvedbi so primerni za vse vrste etiket, namenjenih za označevanje pošiljk, oglaševanje, dekoracije in etiketiranje prehrambenih artiklov. Folije so primerne za tisk različnih etiket, kjer se zahteva večja obstojnost zaradi vremenskih vplivov.

Samokopirni papirji
Z izbiro oddajnega, sprejemno-oddajnega in sprejemnega lista ter izbiro različnih barv, se lahko kreira različno sestavljene samokopirne sete ali bloke.

Specialni papirji in kartoni
Papirji in kartoni so lahko sintetični, izdelani iz celuloze, bombaža ali recikliranih vlaken. Površina je lahko gladka, strukturirana ali metalizirana, izbira gramatur je med 90 – 700g/m2. Z možnostjo izbire različnih kuvert so ti papirji idealna izbira za celostne podobe, vabila, novoletne voščilnice pa tudi za prestižne tiskane publikacije.

Kuverte
Velik izbor različnih dimenzij, gladkih, strukturiranih, belih ali barvnih kuvert omogoča veliko izbiro za dotisk in pošiljanje različnih pošiljk. V kombinaciji s specialnimi papirji in kartoni kuverta prispeva h končnemu izgledu vsake celostne podobe.  

Enostransko premazni kartoni
Kartoni so običajno voluminozni, glede na sestavo je čelna stran v različnih odtenkih bele barve, hrbtna stran pa je v različnih odtenkih bele ali sivkaste barve. Izbira gramature je med 235 – 450 g/m2. Kartoni so primerni za izdelavo embalaže, ovitkov knjig, map in raznih obešank.

Fotokopirni papirji
Beli ali barvni in v razponu gramatur od 80 – 250 g/m2 so papirji idealni za vsakodnevno kopiranje in pisarniško poslovanje. Pri izbiri belega glossy ali silk premazanega papirja pa vsaka slika zaživi.

Certificirani materiali
Velika možnost izbire materialov s FSC, ISEGA, Food Contact in REACH certifikati.

FOAM plošče
Sendvič plošče s pigmentiranim kartonskim zaščitnim slojem, polnjene s polyuretanom, so izredno trdne in istočasno izjemno lahke.
V debelini 5 in 10 mm so idealne za predstavitvene plošče, dekoracije, paspartuje in notranje oglaševanje.

PVC penjene plošče
Plošče, narejene iz penjenega PVC-ja v debelini od 1 – 5 mm, so primerne za uporabo pri kakovostnih notranjih in zunanjih aplikacijah.
Uporabljamo jih na vseh področjih vizualne komunikacije od obesnih plošč na prodajnih mestih do raznih displejev.

PP votle plošče
Lahke in močne plošče z notranjo votlo rebrasto ali mehurčasto strukturo iz polypropilena v debelini 3 in 5 mm so vodoodporne in zato primerne za notranje in zunanje oglaševanje. Primerne so za displeje, obesne plošče in razna stojala.

Samolepilne PVC folije
Bele ali transparente samolepilne folije v gloss ali matt izvedbi z izbiro različnih lepil in UV filtrov pokrijejo vse vaše zahteve za okensko, stensko in talno pohodno protidrsno grafiko.

PVC platna
Z izbiro različnih platen lahko svoja reklamna sporočila prikažete na bannerjih, roll-up stojalih in svetlobnih kasetah.

Certificirani materiali
Velika možnost izbire materialov z REACH, ognjevarnimi B1 in M1, Food contact in protizdrsnimi certifikati.

Od klika do izdelka

Enostavno do želenega izdelka s spletno trgovino BIROGRAFIKA BORI d.o.o.