Vsebina košare

Kontakt

TISKARNA

prodaja@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 16:00
01 47 20 460
Dunajska cesta 48

KOPIRNICI

kopirnica@birografikabori.si
PON - PET: od 07:00 do 19:00
SOB in NED: ZAPRTO
01 47 20 440
Dunajska cesta 48
info.dunajska105@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 15:45
SOB in NED: ZAPRTO
01 56 59 130
Dunajska cesta 105

UPRAVA

info@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 16:00
01 47 20 410
Linhartova cesta 1
Informacije podjetja

Ponosno predstavljamo novo talno stojalo za izdelke

marec, 11. 03. 2024

Zagotavljanje inovativnih promocijskih rešitev, ki vam omogočajo učinkovito oglaševanje vaših izdelkov in storitev, je eden izmed glavnih stebrov našega poslanstva v Birografiki BORI. Zato svojo ponudbo nenehno širimo, razvijamo in posodabljamo, ter z njo rešujemo izzive modernega oglaševanja.

Nova talna stojala že v naši redni ponudbi!

Sveža okrepitev v naši ponudbi promocijskih tiskovin so nova, inovativna in okolju prijazna talna stojala za kreativno predstavitev izdelkov v razstavnih prostorih, trgovinah in drugih promocijskih dogodkih. Nastala so iz vaših potreb in so zasnovana tako, da zadovoljujejo vse najzahtevnejše zahteve in potrebe oglaševanja na terenu.

Talna stojala so izdelana iz trpežnega kartona, zato so ugodna za izdelavo, skoraj neskončno prilagodljiva potrebam in željam naročnika ter zaradi skrbno premišljene konstrukcije tudi izjemno vzdržljiva in stabilna.

 

S prednostmi naših novih talnih stojal nad izzive oglaševanja:

Visoka prilagodljivost oblike in formata:
Vsestranskost trpežnega kartona v novih talnih stojalih omogoča skoraj neomejeno prilagajanje dizajna. Z dodajanjem poljubnega tiska, logotipa ali sporočila lahko zelo enostavno poskrbite, da vaše talno stojalo izžareva vašo blagovno znamko in učinkovito pritegne pozornost potencialnih strank kjerkoli ga izpostavite.

Hitra in enostavna montaža za enostavno prenašanje:
Inovativna zasnova kartonskih talnih stojal je ustvarjena za hiter in preprost transport ter montažo brez kakršnihkoli orodij. Zato se lahko v samo nekaj korakih odzovete na potrebe promocije in stojalo enostavno prestavite tja, kjer bo njegova učinkovitost največja. Poleg tega pa novo talno stojalo zaradi skrbno premišljene strukture zagotavlja izjemno stabilnost in trdnost tudi v malce težjih vremenskih razmerah.

Okolju prijazna rešitev za manjši okoljski odtis:
Našo zavezanost k okolju odražamo na vsakem koraku. Zato smo v novih talnih stojalih uporabili recikliran karton, ki ne daje talnemu stojalu samo oblike, stabilnosti in trdnosti, temveč z možnostjo reciklaže in bolj okolju prijaznega pridobivanja podpira tudi našo zeleno miselnost.

Uporabna oblika za večnamensko uporabo:
Vsa kartonska talna stojala v novi liniji so oblikovana tako, da omogočajo večnamensko predstavitev izdelkov. Na njih lahko enostavno predstavite vse, od knjig pa do brošur, od elektronike pa do kozmetike... Zato vam novo talno stojalo omogoča, da njegov potencial izkoristite na različne ustvarjalne in inovativne načine, ki bodo spodbudili zanimanje vaših potencialnih strank.

S personaliziranim, privlačnim in kreativnim dizajnom za še večje navdušenje:
Na naših kartonskih talnih stojalih lahko ustvarite popolnoma personalizirane dizajne, ki bodo na inovativen in kreativen način pritegnile pozornost vaših strank ter vzpodbudile interakcijo z vami. Dizajne lahko enostavno ustvarite sami ali pa izkoristite našo celovito storitev grafičnega oblikovanja.

 

 


3 velikosti novih talnih stojal za 3 različne namene:

TALNA STOJALA ECO
talno stojalo malce manjše velikosti

TALNA STOJALA BOX
srednje veliko talno stojalo z inovativnimi kartonskimi predali

TALNA STOJALA PREMIUM
talno stojalo največje velikosti

No, sedaj veste kje dobite vaša nova talna stojala za izdelke. 😁 Zato več informacij kliknite tukaj.

 

Nazaj na blog

Zadnje novice

Zadnje objavljene novice iz našega bloga. Več novic v rubriki BLOG.

Navdušite svoje deležnike z vrhunsko pripravljenim letnim poročilom
Navdušite svoje deležnike z vrhunsko pripravljenim letnim poročilom

Kreiranje letnega poročila že dolgo ni več samo zakonska obveza, ki ji morajo podjetja zadostiti vsako leto. Je priložnost, ki podjetjem omogoča, da predstavijo svoje pretekle dosežke, učinkovite strategije, ambiciozne cilje in druge aktivnosti vsem deležnikom in partnerjem tako, da v njih vliva novo motivacijo, zaupanje in navdih za prihodnost. Poleg tega pa je letno poročilo tudi orodje, ki posredno pomaga krepiti ugled podjetja in graditi trdne odnose z vso ostalo zainteresirano javnostjo. Preberite več

Poznate prednosti sodelovanja z invalidskim podjetjem?
Poznate prednosti sodelovanja z invalidskim podjetjem?

V Sloveniji že desetletje velja kvotni sistem zaposlovanja invalidov katerega namen je izboljšanje zaposlitvenih možnosti invalidov. Po njem morajo delodajalci zaposliti določen odstotek invalidov glede na celotno število njihovih zaposlenih. Zakon tako določa, da so vsi delodajalci, ki imajo najmanj 20 zaposlenih, zavezani k izpolnjevanju invalidskih kvot. Delež invalidov, ki jih morajo zaposliti, je odvisen od vrste dela, ki ga opravljajo - ta se za delodajalce giblje med 2 % in 6 % skupnega števila zaposlenih. Preberite več

Z magnetnimi folijami ponesite vaše sporočilo daleč naokrog
Z magnetnimi folijami ponesite vaše sporočilo daleč naokrog

V dobi, kjer nas obkrožajo nenehna vizualna sporočila, je umetnost izstopanja iz množice ključna. Čeprav poznamo nekatera zimzelena komunikacijska orodja, pa lahko z novimi kreativnimi metodami zelo enostavno poskrbimo, da v očeh tako obstoječih kot potencialnih kupcev poskrbite za novo mero navdušenja. Preberite več

Od klika do izdelka

Enostavno do želenega izdelka s spletno trgovino BIROGRAFIKA BORI d.o.o.