Vsebina košare

Kontakt

TISKARNA

prodaja@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 16:00
01 47 20 460
Dunajska cesta 48

KOPIRNICI

kopirnica@birografikabori.si
PON - PET: od 07:00 do 19:00
SOB in NED: ZAPRTO
01 47 20 440
Dunajska cesta 48
info.dunajska105@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 15:45
SOB in NED: ZAPRTO
01 56 59 130
Dunajska cesta 105

UPRAVA

info@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 16:00
01 47 20 410
Linhartova cesta 1
Informacije podjetja

10 izjemnih idej za perfektno poslovno darilo

december, 01. 12. 2023

10 izjemnih idej za perfektno poslovno darilo

Konec vsakega leta velja v poslovnem svetu nenapisano pravilo obdarovanja s poslovnimi darili. Še tako majhna gesta, ki sega daleč v zgodovino trgovanja, tudi danes pomeni izjemno velik znak spoštovanja, zaupanja in hvaležnosti med poslovnimi partnerji. Zato je nujno, da začnete razmišljati o izboru poslovnih daril za svoje sodelavce, poslovne partnerje ali stranke pravočasno, in da izberete takšno poslovno darilo, ki bo najbolje poosebljalo vas, vašo organizacijo in vaše vrednote.

Vsaka gesta nosi svoje sporočilo, in tudi vsebina poslovnega darila je pomembno, da ima. Za najboljši učinek priporočamo, da izberete darilo, ki bo praktično, kakovostno, pomenljivo in uporabno.  Vsebuje lahko logotipe vašega podjetja ali druge elemente blagovne znamke, obvezno pa se izogibajte se poslovnim darilom, ki niso v skladu s politiko vašega podjetja, so preveč osebna ali pa so  tako visokih vrednosti, da lahko darilo izpade kot podkupnina ali napitnina.

 

Ker pa je kljub temu izbor poslovnega darila izjemno težka naloga, pa smo na podlagi naših več kot 40 letnih izkušenj pripravili nekaj izjemnih idej, ki bodo prav gotovo navdušile vas in vaše poslovne partnerje.

1. Namizna podloga
Namizna podloga je izvirno poslovno darilo, saj združuje funkcionalnost in promocijo podjetja v eni obliki. S prilagojenim logotipom ali sporočilom na namizni podlogi boste na dnevnem nivoju prisotni pred vašimi poslovnimi partnerji, ob enem pa bodo imeli s prostorno površino več kot dovolj prostora za svoje zapiske ali opombe.

2. Podloga za računalniško miško
Podloga za miško predstavlja estetsko in praktično darilo, ki bo vašim poslovnim partnerjem zagotovilo dodatno udobje pri delu z računalnikom, obenem pa bo vedno na vidnem in dostopnem mestu vaših partnerjev.

PODLOGA ZA MISKO

3. Koledarji vseh oblik in velikosti
Koledarji so vedno odlično, izjemno praktično in zelo zaželjeno poslovno darilo, ki pomaga pri ohranjanju organizacije in sledenju pomembnim datumom. Najbolj praktične oblike so stenski, namizni, mesečni ali enolistni koledarji, ki skupaj z vizualno podobo blagovne znamke pripomorejo k večji vidnosti in promociji podjetja skozi vso leto.

PODLOGA ZA MISKO

4. Letni planer
Letni planer je praktično poslovno darilo, ki omogoča načrtovanje in sledenje ciljem v prihajajočem letu. S prilagojenim logotipom ali drugimi komunikacijskimi sporočili lahko tudi na videz izjemno enostaven letni planer hitro postane učinkovito orodje za promocijo vašega podjetja med vašimi obstoječimi ali potencialnimi strankami, sodelavci in drugimi poslovnimi partnerji.

PODLOGA ZA MISKO

5. Rokovniki
Poslovni rokovnik je odličen pripomoček za organizacijo in beleženje pomembnih informacij. Opremimo ga lahko tudi z logotipom podjetja, ki bo še dodatno izkazoval pozornost do prejemnika ter hkrati širil prepoznavnost vaše blagovne znamke.

PODLOGA ZA MISKO

6. Vabila ali voščilnice
Vabila ali voščilnice so čudovito poslovno darilo za posebne dogodke ali praznike. Personalizacija z blagovno znamko podjetja ustvarja profesionalen in pozitiven vtis med strankami in poslovnimi partnerji.

PODLOGA ZA MISKO

7. Darilni boni
Darilni boni so vsestranska in bolj osebna poslovna darila, ki jih lahko veliko bolj personaliziramo po obdarovancih, hkrati pa ohranjajo povezavo z blagovno znamko vašega podjetja. Nekomu z majhnimi otroci lahko podarite npr. darilni bon za celodnevno kopanje v Atlantisu, spet drugemu pa darilni bon za masažo po izbiri.

PODLOGA ZA MISKO

8. Vrečke za steklenice in vinska nalepka
Steklenica kakovostnega vina je vedno odlično darilo za katerokoli priložnost. Ob prazničnih obdarovanjih za konec leta pa bo takšno darilo zagotovo še posebej izstopalo, v kolikor boste steklenico opremili še z logotipom vašega podjetja in kratkim izvirnim posvetilom, ki bo naredilo celotno darilo veliko bolj personalizirano. Da pa boste naredili vtis na vaše poslovne partnerje še močnejši, lahko steklenici vina dodamo še personalizirano darilno vrečko. Ta se bo odlično podala k vinu in ustvarila celovit paket za praznično obdarovanje.

PODLOGA ZA MISKO

9. Darilne vrečke
Darilne vrečke so obvezen in nepogrešljiv dodatek k čudovitemu darilu. Poleg tega, da darilne vrečke poskrbijo za privlačno in urejeno predstavitev darila, dodajo tudi element presenečenja, ki je ob obdarovanju še kako zaželen. Zato ob koncu leta, ko izbirate svoja poslovna darila, razmislite, kako lahko s personalizirano darilno vrečko še dodatno poudarite pozornost do podrobnosti in ustvarite izjemen vtis na vaše poslovne partnerje.

10. Samolepilni blok
Praktična darila, kot so na primer samolepilni bloki, so vedno izjemno zaželena, saj so uporabna v prav vsakem poslovnem okolju. Njihova funkcionalnost in univerzalna uporabnost jih naredita nepogrešljive pri organizaciji dela in zapisovanju pomembnih informacij. Zato lahko kot dodatek k vsakemu poslovnemu darilu priložite tudi personalizirane samolepilne bloke ter s tem povečate navdušenje vaših poslovnih partnerjev. Posredno pa vplivate tudi na prepoznavnost vašega podjetja pri vsakdanjih pisarniških opravilih vaših poslovnih partnerjev.

 

Napisan seznam je le vrh ledene gore, ki bo spodbudil vaše kreativno razmišljanje in olajšal odločitev pri izbiri popolnega poslovnega darila. Zato nas kontaktirajte na prodaja@birografikabori.si ter se posvetujte z našimi strokovnjaki, ki vam bodo lahko še bolje svetovali in predlagali najboljšo možno rešitev za največji učinek pri obdarovanju vaših poslovnih partnerjev.

Nazaj na blog

Zadnje novice

Zadnje objavljene novice iz našega bloga. Več novic v rubriki BLOG.

FSC® CoC certifkat v tiskarni Birografika BORI d.o.o.
FSC® CoC certifkat v tiskarni Birografika BORI d.o.o.

Birografika BORI d.o.o., kot lastnik certifikata FSC® CoC. izkazuje visoko okoljsko osveščenost ter s tem spodbuja k odgovornemu upravljanju gozdov. Preberite več

Poslovne vizitke: 7 nasvetov za vrhunski prvi vtis
Poslovne vizitke: 7 nasvetov za vrhunski prvi vtis

Poslovna vizitka je majhna kartica, ki vsebuje vse najpomembnejše informacije o organizaciji ali zaposlenemu. Pojavile so se v 15. stoletju na Kitajskem in opisovale, kako zanimivi oziroma pomembni so bili njihovi lastniki. Izročili so jih, ko so se želeli z osebo srečati in narediti dober vtis. Ravno ustvarjanje prvega vtisa je ostalo vsaj enako pomembno kot nekoč, zato so poslovne vizitke med poslovneži zimzelen pripomoček pri mreženju in del celostne podobe podjetja. Preberite več

Koledarji za boljšo organizacijo in darilo poslovnim partnerjem
Koledarji za boljšo organizacijo in darilo poslovnim partnerjem

Vsi smo se kdaj že znašli pred tisto neprijetno situacijo, ko smo že nekaj obljubili, potem pa smo na obljubo pozabili, spregledali dve istočasni aktivnosti na različnih mestih hkrati, ali pa se enostavno znašli v poplavi nalog, sestankov in obveznosti, ki so bile v enem trenutku z vidika obvladovanja časa na enkrat neobvladljive. Vsem tem potencialnim stresnim situacijam se lahko enostavno rešimo z boljšo organizacijo našega časa. Da pa ne odkrivamo tople vode, pa lahko uporabimo zelo enostavno in izjemno učinkovito rešitev – koledar. Le-ta velja za nepogrešljiv osebni pripomoček tako v poslovnem kot osebnem življenju. Preberite več

Od klika do izdelka

Enostavno do želenega izdelka s spletno trgovino BIROGRAFIKA BORI d.o.o.